Laddar Evenemang

Evenemang i 23 februari, 2020

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

Hela dagen

SENSORIK FÖR BÄR-, FRUKT- OCH GRÖNSAKSFÖRÄDLARE

Denna kurs vänder sig till dig som tillverkar produkter av bär, frukt och grönsaker, och som vill lära dig mer om sensorik. Under denna kurs får du får lära dig grunderna i sensorisk analys och du får vara med om provsmakningsövningar för att öva dig på att identifiera smaker och sätta ord på dem. Syftet […]

Mer information »

SMÖR, HALVFET PRESSAD OST, SYRADE MJÖLKPRODUKTER

Ges i samband med fördjupningskursen i blåmögelostar och mjuka ostar, 26 - 28 februariKursen vänder sig till dig som är hantverksmejerist men även till dig som har mjölkförsäljning och vill börja förädla andra mjölkprodukter.Den här kursen syftar till att lära dig hur du kan använda separerad mjölk: grädde och skummjölk i din produktion. Kursledaren Kristina Åkermo är […]

Mer information »

LUFTTORKADE CHARKUTERIER

Lufttorkade charkuterier ses ofta som kungligheter bland förädlat kött och det är med all rätt. För att lyckas krävs tid, känsla, erfarenhet och framför allt kunskap.Vår återkommande tyske expert Jürgen Körber går under fem dagar på djupet inom lufttorkning. Teori och praktiska moment varvas inom de två produktkategorierna lufttorkad korv och lufttorkade hela bitar. Målet […]

Mer information »
+ Exportera evenemang
Stäng meny