Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

SENSORIK FÖR BÄR-, FRUKT- OCH GRÖNSAKSFÖRÄDLARE

23 februari - 24 februari

Denna kurs vänder sig till dig som tillverkar produkter av bär, frukt och grönsaker, och som vill lära dig mer om sensorik. Under denna kurs får du får lära dig grunderna i sensorisk analys och du får vara med om provsmakningsövningar för att öva dig på att identifiera smaker och sätta ord på dem. Syftet är att du bättre ska kunna beskriva smakerna hos dina produkter för kunderna. Du får också lära dig om att kombinera produkter med varandra samt tips och inspiration om hur du kan lägga upp egna smakprovningar.

Kursledare är Viktoria Bassani som är utbildad inom sensorik och har mångårig erfarenhet från vinbranschen. Sedan 2005 är Viktoria biodlare med fokus på att producera sorthonung, mer om företaget finns att läsa på bidrottningen.se.

Den som vill får ta med en egentillverkad dryck och/eller en annan valfri produkt till kursen att öva på. Detta anges vid anmälan.

Du läser kursen tillsammans med våra yrkeshögskolestudenter.

Detaljer

Börjar:
23 februari
Slutar:
24 februari
Stäng meny