Laddar Evenemang

Evenemang i 25 februari, 2020

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

Hela dagen

SMÖR, HALVFET PRESSAD OST, SYRADE MJÖLKPRODUKTER

Ges i samband med fördjupningskursen i blåmögelostar och mjuka ostar, 26 - 28 februariKursen vänder sig till dig som är hantverksmejerist men även till dig som har mjölkförsäljning och vill börja förädla andra mjölkprodukter.Den här kursen syftar till att lära dig hur du kan använda separerad mjölk: grädde och skummjölk i din produktion. Kursledaren Kristina Åkermo är […]

Mer information »

LUFTTORKADE CHARKUTERIER

Lufttorkade charkuterier ses ofta som kungligheter bland förädlat kött och det är med all rätt. För att lyckas krävs tid, känsla, erfarenhet och framför allt kunskap.Vår återkommande tyske expert Jürgen Körber går under fem dagar på djupet inom lufttorkning. Teori och praktiska moment varvas inom de två produktkategorierna lufttorkad korv och lufttorkade hela bitar. Målet […]

Mer information »

BÄRGODIS

Vill du göra hantverksgodis och andra sötsaker med smak av bär är denna nybörjarkurs något för dig.Under kursen får du lära dig hur bär kan användas som huvudråvara eller till smaksättning av olika sorters godis.Kursen blandar teori och praktik men betoningen ligger på de praktiska momenten. Du får prova att tillverka skuren och gjuten konfekt, […]

Mer information »

MJUKA OSTAR OCH BLÅMÖGELOSTAR

25 februari - 28 februari

Hålls i samband med kurs i smör, halvfet ost och kvarg med Kristina Åkermo.Denna kurs vänder sig till dig som har en viss erfarenhet av ystning sedan tidigare, antingen genom kurser eller genom praktisk erfarenhet. Du vill starta hantverksmejeri eller så är du redan igång som mathantverkare. Om du inte har kommit i kontakt med ystning […]

Mer information »
+ Exportera evenemang
Stäng meny