Laddar Evenemang

Evenemang i 10 april, 2019

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

Hela dagen

Fruktvin och Cider

Under denna kurs får du lära dig om tillverkning av bär- och fruktvin samt cider. Den teoretiska delen behandlar de olika stegen i tillverkningen, från råvara, förbehandling, pressning och alkoholjäsning till efterbehandling och lagring. Vid de praktiska momenten blir det bland annat pressning av bär och äpplen, mätning av sockerhalt och pH, syratitrering, receptberäkning samt […]

Mer information »

Delikatesskonserver

10 april - 12 april

Denna kurs riktar sig till dig som vill göra steriliserade helkonserver, så som soppor och grytor. Huvudfokus ligger på produkter av vegetabilier, men om intresse finns hos deltagarna kan även produkter med kött behandlas. Vid de teoretiska momenten får du lära dig varför sterilisering väljs som konserveringsmetod, vilka olika produkter som är lämpliga att tillverka, […]

Mer information »

09:30

Onsdagslunchen 2.0

10 april @ 09:30 - 11:30

Onsdagslunchen började som en replik på önskan om fler mötesplatser för kravlösa samtal mellan oss som jobbar inom Grönt Center i Ås. Nu har fenomenet utvärderats och konceptet justerats, därför kan vi nu erbjuda kostnadsfria luncher under en testperiod. Så här går det till: -varje måndag släpps nya platser mellan vecka 10 och vecka 24 […]

Mer information »

10:00

Onsdagslunchen

10 april @ 10:00 - 11:00

Onsdagslunchen Flera har efterfrågat spontana träffar över organisationernas gränser. Därför drar vi igång onsdagslunchen. Från och med efter nyår ses vi varje onsdag kl 12.00-13.00, Torstas gårdsrestaurang. Gemensam lunch och idéutbyte.

Mer information »
+ Exportera evenemang
Stäng meny